מיגרה בהריון מה עושים?

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

26/12/2018 | 16:58 | מאת: אורית

ד ר שלום, אני סובלת ממגרנות כבר שנים. לאחרונה התקף של מיגרנה נהיה לי יותר ארוך כ4-5 ימים רצופים שאני לוקחת ריזלט כל 12 שעות בערך אחרי שאני סוחבת את השעות עם כאב.. היום אני נמצאת בתחילת הריון ראשון יצא לי התקף אחד ארוך שלקחתי כבר יום אחרי יום ריזלט לקחתי 4 כדורים. ואחרי כשבועיים פתאום נהיה לי שוב התקף כאשר אתמול לקחתי שוב ריזלט הכאב המשיך לי גם היום אבל אני פוחדת לקחת כדור נוסף פוחדת שזה יפגע בעובר כל הכדורים האלה ופוחדת מהכאב החד.. מה אני יכולה לעשות?? יש עיצה?

שלום אורית פני למומחה לכאבי ראש כדי לתכנן הטיפול שלך בזמן ההריון.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש