כאב ראש=צד האחורי גיל 15)

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

21/12/2018 | 19:34 | מאת: שיר

היי שלום אני בת 15 . בזמן אחרון ,האמת וכבר מעל שלוש חודשים יש לי כאב בצד אחורי של הראש -צד ימין וצד שמאל לא ביחד כל הזמן בצד שונה לרוב בצד ימין בנקודה מסויימת אשר נמצאת לא קרוב לצוואר ולא ליד האוזן ( בערך 7 סמ מהאוזן) היא בקו האוזנים אפשר להגדיר את זה כך. הכאבים הם כאבים בלתי נסבלים בערך חמש דקות בפעם האחרונה ,גרם לי לבכות . מופיע כ3 עד 2 פעמים ביום . בדרך כלל זה כמה שניות אבל בזמן האחרון הכאב עולה . היה לי סיפטומים לסרטן אבל זה לא המשיך . דם מופרש מפי הטבעת בלי צואה ובלי כאב . לא יודעת אם זה קשור או לא . הכאבים באו יחד עם הסיפטומים האלה . בזמן האחרון הסיפטומים האלה עצרו אבל הדקירות המשיכו והתחזקו ,רק בנקודה אחת בראש . אשמח לחוות דעת ,האם לידע את ההורים ? ולפנות לרופא מקצועי. לא באלי להדאיג אותם סתם .,תודה מראש .

שלום שיר, דקירות כאלה קצרות משך לרוב אינן מסוכנות, יתכן גרוי של העצב העורפי, בכל אופן יש ליידע את ההורים ולהבדק ע"י נוירולוג שיאבחן במדויק הגורם ויציע טיפול.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש