טישטושי ראיה וזיגזוגי ראיה

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

17/12/2018 | 12:30 | מאת: אוסנת

שלום רב, אני בת 33, בריאה. בין פעם לפעמיים בשנה יוצא לי מצב שבו פיתאום אני רואה מטושטש, עם זיגזוגים ולאט לאט שדה הראיה נהיה קטן. דבר זה לוקח בערך בין רבע שעה ל20 דק. ללא שום כאב בגוף. אחרי שזה עובר, בערך אחרי שעה מתחיל להיות כאב ראש. חייבת לציין שזה לא כאב חזק מאוד, אלא טורדני.. השאלה שלי האם זה מיגרנה? האם תופעות אילו יכולות לקרות במגרנה? הייתי אצל רופא עיניים והכל בסדר בעיניים. תודה לתשובתך.

כן אסנת זוהי מיגרנה עם אאורה אופינית מאד. התופעה נדירה יחסית ואינה מצריכה טיפול מונע.

18/12/2018 | 10:32 | מאת: אוסנת

תודה לתשובתך. אני חייבת לשאול שוב... כשיש טישטושים בראיה אין שום כאב בראש. מרגישה רגיל לגמרי... ורק אחרי שעה לפעמים יש כאב ראש ולפעמים אין כאב ראש. יש צורך ללכת הרופא בשביל זה? נראה לי שזה מלחיץ אותי יותר מהכאב..

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש