סומטרדיקס - האם להגביל שימוש

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

10/12/2018 | 20:56 | מאת: מושית

אני בת 44 סובלת שנים ממיגרנות. בעיקר סביב מחזור. סומטרדיקס עוזר לי באופן די מיידי. האם יש מניעה או מגבלה בשימוש תדיר יחסית בכדור? הכוונה אחד ליום אבל מספר לא מבוטל של ימים בחודש לפי הצורך. שמעתי שמדברים על כך ששימוש תדיר מייצר בעצמו מיגרנה ורציתי לדעת אם נכון. אני מוצאת עצמי נמנעת ממנו לעיתים וסובלת מחשש לכך. האם להימנע?

שלום מושית, 8-10 כדורים לחודש בתחום הסבירות, החמרת המיגרנה בשימוש יוימיומי במשך החודש או קרוב לכך.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש