כאבי ראש חיצונים

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

05/12/2018 | 10:27 | מאת: שושי

שלום, ביומיים האחרונים כואב לי בראש חיצונית. בד"ע סובלת מכאבי ראש פנימיים כמו פטישים שנובעים כנראה מלח"ד גבוה. הכאב ראש העכשווי הוא בתחילת השיער מצד ימין קוב לקו האמצעי. כואב לי כשאני נוגעת בשיער.. כאב מוזר. לא כואב חזק מאוד אבל כאב כאילו קיבלתי מכה. לא מזהה אודם, נפיחות וכדו'. ברקע- לח"ד גבוה, פרולקטינמיה. מה זה יכול להיות?

שלום שושי, לתופעה קוראים אלודיניה הרגישות נובעת מריגוש של מערכת העצבים ונגיעה מתפרשת במוח ככאב. קשור לכאבי הראש הרגילים שלך. סיכוי שיחלוף עם הזמן.

07/12/2018 | 11:01 | מאת: שושי

תודה רבה

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש