קרישיות יתר ומיגרנות

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

03/12/2018 | 17:49 | מאת: אורלי

שלום ד''ר, אני סובלת שנים רבות ממיגרנות קשות ולאחרונה בבירור שעברתי נמצאו בבדיקת דם נוגדנים קרדיוליפיןigm ו-b2 גליקופרוטאין חיובי בינוני שירד בשנה האחרונה לחיובי נמוך ובבדיקת לופוס אנטיקואגולנט התשובה יצאה שלילית . רציתי לדעת האם יכול להיות שזה יגרום למיגרנות ואם כן מה מומלץ לעשות? תודה מראש וחג שמח

אורלי מיגרנה היא מחלה תורשתית הקשר בינה לבין הממצאים אותם תארת אינו חד משמעי והם אינם הגורמים למיגרנה. יש להוועץ באשר לגלולות או לפני הריון.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש