מיגרנה מאחורי העין במשך 10 ימים

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

02/12/2018 | 14:10 | מאת: שני

שלום ד״ר, התחילה לי מיגרנה לפני עשרה ימים, שעדיין לא עברה, אני סובלת בעשר שנים האחרונות ממיגרנות, אבל כזאת חזקה עדיין לא חוויותי. הכאבים לרוב נמצאים מאחורי העין בצד אחד , ועוברים לצד השני, במשך 10 ימים ברצף, אני מושבתת, ובקושי יכולה לזוז מהמיטה. משככי כאבים שרופאת משפחה נתנה לי לא עוזרים (גם לא זריקת ולטורן) קבעתי תור אליך, אך התור הוא לעוד חודש, ואני ממש סובלת. אשמח לעזרה!!

שלום שני, מדובר על התקף מיגרנה ארוך (סטטוס מיגרנוטי) לעתים מנה של סטרואידים לזמן קצר עוזרים התיעצי עם רופא המשפחה.

07/12/2018 | 18:51 | מאת: שני

תודה רבה על התשובה, נתנו לי במיון טראמיל , בגלל הטבה בכאב לאחר לקיחת ריזלט. זה עזר לאותו יום ולמחרת קמתי שוב עם אותה מיגרנה, מה כדאי לעשות עכשיו? המיגרנה לא עוברת.. תודה רבה!

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש