כאבי ראש מהצוואר עד הרקות

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

25/11/2018 | 21:52 | מאת: א.ה

שלום מזה זמן רב אני סובל מכאבי ראש מהצוואר עד הרקות לרב 2 כדורי אדוויל פותרים את הבעיה אך לעיתים הכאבים חזקים מאוד ברמה קיצונית ניורולוג מומחה טוען שזה נובע מדלקת העצב שמגיע מהצוואר עד אמצע הראש ששם למעשה כואב לי וממליץ על זריקת קורטיזון לעצב השאלה האם זאת באמת יכולה להיות הסיבה, האם כדאי באמת להזריק קורטיזון לעצב והאם יש בזה סיכון

שלום, אם הכאב דו צדדי פחות סכוי שהמקור העצב העורפי. הזרקת הקורטעזון כמעט תמיד ללא סיכון משמעותי.

03/12/2018 | 21:59 | מאת: א.ה

הסיטי ראש והדביקות דם יצאו תקינות מה לדעתך זה יכול להיות

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש