מיגרנה קשהבתחילת הריון

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

25/11/2018 | 16:45 | מאת: עדי

לרופא היקר! אני בת 32 הריון ראשון עם כאבי ראש נוראיים!!! (חצי ראש ) יש לציין שאיני סובלת בכלל ממיגרנות (רק פעם אחת סבלתי בעבר ממיגרנה מורכבת כתוצאה מגלולה שנאסר עלי לקחת יותר) כרגע אני נוטלת כדור תמיכה להריון - אסטרופם וחוששת שאולי בגלל זה הכאבי ראש? האם עלי לעבור בירור כלשהו או להסתפק באקמול? תוקה רבה!

כאבי ראש בתחילת ההריון די שכיחים יתכן שלתוספת ההורמונלית אפקט נוסף, באם הכאב לא פוסק יש תרופות אותן ניתן ליטול בזמן הריון, פני לנוירולוג או למומחה לכאבי ראש.

28/11/2018 | 10:29 | מאת: עדי

תודה רבה דוקטור!

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש