מיגרנות שמחריפות עם הזמן

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

20/11/2018 | 10:29 | מאת: הילה

היי, אני בת 38. במיגרנות נכנסו לחיי לאחר לידת ביתי בת ה 5. (לפני כן לא סבלתי מעולם). המיגרנות עם השנים הולכות ונהיות תכופות יותר. כרגע מטופלת ברילרט 40 מ"ג בהתקפים שלעיתים עוזר ולפעמים רק מקטין את עוצמת הכאב. שאלתי היא: כמה כדורים ניתן לקחת בחודש ע"מ לא לעבור את המינון המקסימלי? בנוסף, האם מיגרנות עוברות מתי שהוא או שנידונתי לסבל בהמשך חיי. תודה מראש

מיגרנה היא מחלה כרונית הילה עם עליות ומורדות.8-9 כדורים לחודש סביר.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש