תרופות חדשות למיגרנה

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

12/11/2018 | 08:40 | מאת: שלומית

שלום, אני סובלת ממיגרנות מאובחנות כבר שנים רבות וניסיתי כל מיני סוגים שונים של טיפול ותרופות מניעה. שמעתי שיש תרופות למניעה מסוג חדש לגמרי שעומדות לצאת בסוף השנה הנוכחית (אחת מהן של חברת טבע) וכן זריקת מניעה חודשית שאושרה באירופה. האם התרופות הן אכן עובדות על גישה אחרת לטיפול במיגרנה והאם ניתן לקבל עבורן מרשם בארץ? (מקופח או מפרטי?) מצפה בכליון עיניים לסוג חדש של פיתרון. תודה, שלומית

כן זה נכון שלומית מדובר על נוגדנים לחומר הקרויCGRP שיש לו תפקיד ביצירת התקף מיגרנוטי, כנראה עד סוף השנה ניתן יהיה להשיג בארץ בתנאים מסוימים.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש