כאבי ראש נודדים וכעת מתמקדים בצד שמאל

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

07/11/2018 | 18:02 | מאת: סיגל

שלום, כבר זמן מה שאני סובלת מכאבי ראש נודדים פעם מעל העורף צד ימין פעם צד שמאל פעם מקדימה ימין פעם קדימה שמאל, עבר לבד ללא משככי כאבים. הרופא אמר שאתעלם אם עובר לבד. לפני שבועיים התקררתי, ולפני 4 ימים הופיעו כאבים בארובות העינים וכאב ראש שמתכופפת בצד שמאל, וכן כאבים מאחורי 2 האזניים הייתי אצל רופא משפחה נתן סינופד לטיפול בניקוז באזניים. כעת אחרי 4 ימים עם סינופד, הכאבים מאחורי האזניים חלפו, אך כואב מצח צד שמאל, וכל האזור עד מעל אוזן שמאל. מאוד בלחץץץ מה עלי לעשות ?

כאב ראש המתגבר בעת כיפוף עשוי לנבוע מסינוסיטיס סיגל. פני לרופא אאג.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש