סחרחורות וזרמים בראש

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

24/10/2018 | 22:17 | מאת: יעל

שלום רב, במשך מעל לשנה אני סובלת מהרגשה שהרצפה זזה ושאני עומדת ליפול. זה מגיע עם זרמים בראש ולחץ(זה ממש הרגשה שזה במוח ולא בראש),הרגשה שאני שומעת את הדפיקות לב שלי כאילו הלב שלי על 200 וחולשה תמידית. עשיתי המון בדיקות-א.א.ג,בדיקת עיניים,בדיקת שמיעה,בדיקות דם,סיטי ראש,mri מוח,א.ק.ג,הולטר לב,אקו לב,צילום חזה,דופלר צוואר,צילום צוואר,נירולוגים,eng ו vhit,בדקתי את בלוטת התריס וזהו נראה לי... מה דעתך? ממה זה יכול לנבוע? הרם יש בדיקה שאתה ממליץ שאעשה? תודה

נראה לי יעל שמדובר על תופעות גופניות של חרדה לכן גם כל הבדיקות תקינות. התיעצי עם פסיכיאטר או נוירולוג.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש