שאלה על מיגרנות ללא כאב בהריון אשר גורמות להפרעות בראייה

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

13/10/2018 | 00:25 | מאת: ליאור

שלום, אני בהריון, שבוע 19. בחודש האחרון סבלתי מהפרעות בראייה. חוויתי ארבע אפיזודות כל אחת בין 20 ל - 50 דקות. ההפרעות חוזרות כל פעם בעין ימין. ניתן לתאר אותן כמעין קשת של צורות גיאומטריות בעלות תנועה וצבעים. האפיזודה מתחילה באופן קל יחסית ומתגברת מאוד ואז שוכחת. לאחר מכן אני מותשת אך ההתקף לא מלווה בכאב. מחיפושים ברשת גיליתי שיכול להיות שזו סוג של מיגרנה. מתעניינת בדעתך בנושא ובעיקר האם המצב יכול להיות מסוכן.

נכון ליאור זוהי מירנה ללא כאב ראש לעתים מאפיינת הריון, עקרונית לא מסוכן יש סיכוי שיעלם. באם ממשיך פני לנוירולוג.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש