מיגרנה ממושכת יום יומית

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

15/04/2018 | 11:06 | מאת: דורון

שלום וברכה ד"ר קורינצקי אני סובל זה 25 שנה ממיגרנות כמעל יום יומיות במצח בתוך העיניים לפני כחודשיים עשיתי צילום MRI ונמצא הכל תקין פרט ל "סינוסיטים אתמואידלית בשיפור קל" כך צויין בדו"ח הפנו אותי לרופא א.א.ג ושם קיבלתי תרסיס לאף "סטרונאז AQ," פעמיים ביום באף למשךחודשיים הרופא טען שלא בטוח שיעזור לפתרון מיגרנות אבל אנסה עבר חודש ועדיין אני עם מיגרנות עלי לציין שקודם היתי אצל ניורולוג וטען שבמידה ורופא א.א.ג לא יפתור את הבעיה אז כנראה זה "נפשי" שני הרופאים טענו שלא אחזור אליהם היות ומיצו איתי את כל האפשריות מצידם מה לדעתך המלומדת עלי להמשיך מכאן? בתודה וברכה לתשובתך

שלום דורון, יש לך כאב ראש כרוני יומיומי לא ניתן לומר שזה "נפשי" יש אפשרויות טיפול מונע שונות, מציע לפנות למומחה לכאבי ראש או לאחת המרפאות הספציפיות לכאבי ראש שנמצאות בכמה בתי חולים בארץ.

17/04/2018 | 17:32 | מאת: לד"ר קורינצקי המשך שאלה בבקשה

יש מרפאה ייעודית לכאבי ראש בבית חולים כרמל בחיפה מה דעתך על כך? בנוסף: אני משתמש בכדורי SUMATRIDEX מ"ג 100 - לכאבי ראש עזים מספיק לי חצי כדור ופעמים שמשתמש ברבע כדור ע"י חיתוך בסכין האם יש בכך איבוד ריכוזיות של הכדור, או שהריכוזיות שווה גם לאחר חיתוך הכדור תודה לתשובתך

ניתן לחתוך הכדור דורון עדין יהיה פעיל בהתאם. כן המרפאה בביה"ח כרמל רעיון טוב מאד.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש