האם זו מיגרנה? שאלה ממודאגת

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

10/11/2017 | 07:48 | מאת: אדוה

שלום דוקטור, במשפחתי לאבא שלי יש מיגרנות. אני לא סבלתי מזה במיוחד למעט אולי כמה כאבי ראש חזקים פעם בכמה זמן. השנה הכל השתנה בגיל 30 פלוס. היה מקרה של אאורה ואחריו כאב ראש קשה. בדיקות שנעשו שללו הכל ונקבע שזו היתה מגרנה. מאז לא שבה האאורה אבל אחת לכמה זמן ולאחרונה אחת לשבוע אני מקבלת מעין "התקף" שבו צד אחד כואב לי, הכאב הולך ומתגבר והשיא הוא בהקאה מלווה בשלשול. ברגע שאני נוטלת רוקסט פלוס זה משתפר מאוד. האם יש צורך בבדיקת נוספות? האם זו מיגרנה? זה לא מרגיש כמו ענייני בטן בכלל, הכאב החזק הוא בראש ולרוב רק בצד אחד. המון תודה! אדוה

שלום אדווה אכן נשמע כמיגרנה, התקף מיגרנוטי מלווה לעתים בשלשול כחלק מהתסמינים המלווים.

12/11/2017 | 12:23 | מאת: אקווה

המון תןדה

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש