וסטיבולר נויריטיס/מיגרנה וסטיבולרית

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

16/04/2017 | 18:44 | מאת: מיואשת

שלום דוקטור, לפני כחודש וחצי קיבלתי התקף ורטיגו, מאז אני יום יום 24/7 עם סחרחורות ושיוט, עשיתי סיטי מוח, בדיקת א.א.ג, בדיקת דם, הכל תקין. בנוסף יש לי כאבי ראש, אך לא רגילים, אלא מאין לחץ סביב כל הראש, וכל התסימינים נעלמים לכמה שעות רק כשאני לוקחת רקוסט, האם יכול להיות שמדובר במיגרנה וסטיבולרית, ואיך מאבחנים, ולאן לפנות. תודה!

יתכן וקיים קשר למיגרנה בעיקר השפעת הרוקסט עשויה לתמוך. פני לנוירולוג לנסות להתאים טיפול מונע נגד מיגרנה.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש