טיפול למיגרנה בהריון

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

24/02/2010 | 12:57 | מאת: רווית

שלום, אני בשבוע 9 וסובלת כפעמיים בשבוע ממיגרנה. כאשר איני בהריון אני סובלת ממיגרנות אך ורק לפני מחזור ותרופות כגון אופטלגין או אקמול עוזרות לי. מה מותר ליטול בתקופת הריון? הכאבים עזים בעיקר בשעות לפנות בוקר ואין לי יכולת אפילו לפתוח את העיניים. תודה רבה.

שלום רווית כאבי ראש בחלק הראשון של ההריון בנשים שסבלו גם לפניו שכיח מאד. הסיכוי גדול מאד שבחלק השני של ההריון כאבי הראש יעלמו. ניתן לקחת בעת ההריון אקמול ואופטלגין במקרים קיצוניים מנסים גם טיפול תרופתי מונע זאת רק ביעוץ רפואי מוסמך. בהצלחה!!

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש