וירוס ופיברומיאלגיה

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

03/06/2010 | 12:56 | מאת: שי

שלום רב, אחרי חודש של כאבי גרון, יום אחד קרסתי. חולשה, חולשת שרירים, תחושת שריפה, בעיות עיכול וסממני דיכאון. מבדיקות הדם עולה שיש לי תסמיני זיהום בדם (שנעצר ולא מתפתח ומצא שם כבר למעלה מחודש). רופא בכיר שעבר על כל הבדיקות אמר לי שפתחתי סימפטומים פוסט זיהומיים. האם יכול לההיות שהכוונה היא לפיברומיאלגיה/ תסמונת העייפות הכרונית? תודה רבה.

12/06/2010 | 21:26 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום שי, יתכן באמת ומדובר בתסמונת עייפות הכרונית שהתפתחה אחרי זיהום ויראלי חריף.האים נלקחו סרולוגיות לוירוסים שונים לבדוק אם באמת היה זיהום פעיל? יש בכל מקרה להיבדק על ידי רופא ולבצע שוב בדיקות דם מקיפות על מנת לשלול בעייה אורגנית פעילה הדורשת טיפול בהתאם. בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה