חוסר תיאבון

דיון מתוך פורום  קשיים בתפקוד לימודי

19/09/2010 | 00:09 | מאת: שי

שלום אני נוטלת רטלין 5 פעמים בשבוע, לצערי אני סובלת מחוסר תיאבון, אני יותר מרוכזת בשיעורים, אך עדיין יש לי "קוצים בישבן" מה עלי לעשות כדי לשפר את המצב?

שלום שי, אני מבינה מדברייך שאת מאובחנת כבעלת הפרעת קשב ולכן נוטלת ריטלין 5 פעמים בשבוע. את מתארת תופעות לוואי כגון חוסר תיאבון אשר למיטב ידיעתי נפוצות עם לקיחת מינונים מסוימים של ריטלין. אני מציעה לך להתייעץ עם הפסיכיאטר המטפל בך ולראות מה ניתן לעשות תרופתית. במידה ותרצי ייעוץ נוסף פני לפורום קשיי למידה באתר זה. בהצלחה!!

מנהל פורום קשיים בתפקוד לימודי