לגילי היקרה

דיון מתוך פורום  קשיים בתפקוד לימודי

07/02/2010 | 22:42 | מאת: שימי

אני סטודנט שנה א בתקופת מבחנים כרגע במהלך הסמסטר סבלתי מאוד מלחץ שהלך והתעצם עד לסוף הסמסטר גם שאני יושב בכיתה וזה משפיע על הבנת החומר הנלמד אני חושב שזה נובע מקשיי הסתגלות ומקשיים חברתיים שמשפיעם עליי מאוד אציין שהוסיף על זה מתח בבית הגעתי כבר למצב שבקושי קמתי בבוקר ללימודים ונכנסתי למין דיכאון ומחשבות על פרישה מהלימודים,אציין גם שאני סובל מדחיינות קיצונית שמייאשת אותי וגרמה לי להיות כל היום סביב הלימודים. כרגע אני מנסה לצמצם נזקים ולהכין את עצמי לסמסטר ב חשבתי אולי לעבור ללימודי ערב להוריד לחץ ולעבור גם מבחן טובה לשלול בעיות קשב אני נמצא במצב נפשי רעוע וזקוק לעזרה איך להמשיך מפחד להתחיל סמסטר ב בבקשה תעזרי לי.

שימי יקר! לחץ בחינות, דחיינות ולחץ בלימודים יכולים לפגוע בתחומים רבים בחיים ואפשר לטפל בהם (קרא על לחץ בחינות ועל דחיינות באתר). עם זאת, מדבריך נשמע שאתה עובר קשיים רבי מעבר ללחץ בלימודים, כמו קשיים חברתיים, קשיי הסתגלות ומתח בבית, מה שפוגע בין השאר בתפקוד הלימודי שלך. פנה לטיפול אצל איש מקצוע, אפשר דרך קופת החולים בה אתה חבר, שיעזור לך לעבור את המשבר הנוכחי ולשפר את איכות החיים שלך. אני בטוחה שלימודיך ישתפרו בעקבות כך. אם אתה זקוק לעזרה במציאת מטפל, כתוב לי. בהצלחה!

מנהל פורום קשיים בתפקוד לימודי