קשב שמיעתי

דיון מתוך פורום  קשיים בתפקוד לימודי

02/01/2010 | 18:43 | מאת: נילי

שלום רב הבן שלי בן 14 לאחרונה עבר אבחון פסיכודידקטי ונמצא אצלו בעיה בקשב שמיעתי. איך אוכל לעזור לו? ורציתי חוות דעת לגבי מכשיר מאסטר מיינד, קראתי עליו שהוא יכול לעזור במקרים של בעיות קשב וריכוז. תודה מראש.

נילי שלום רב, הפורום שלי עוסק בבעיות בתפקוד הלימודי ופחות בנושא של בעיות קשב וריכוז. אני ממליצה לפנות למי שאבחן את בנך, שינחה אותך או לאיש מקצוע מתאים אחר. כמו כן, תוכלי להתייעץ בפורומים הרלוונטים - ttp://www.doctors.co.il/forum-1217 או http://www.doctors.co.il/forum-1718 אין לי ספק שתוכלי לעזור לבנך. בהצלחה.

14/02/2010 | 17:26 | מאת: דורי

יש לעשות אבחון לקשב השמיעתי ולקבל הפניה מרופא אף אוזן גרון(כך אני הגעתי) יש טיפול התבצע בתל השומר והדסה ירושלים בלבד. כדאי לנסות

מנהל פורום קשיים בתפקוד לימודי