אי רצון ללמוד

דיון מתוך פורום  קשיים בתפקוד לימודי

13/03/2015 | 08:28 | מאת: אמא מודאגת

שלום, יש לי תאומים בן ובת בני 9 הבן ילד מבריק ולבת קשה יותר מערכת היחסים ביניהם מאד מורכבת הוא כל הזמן דואג להזכיר לה שהוא נולד ראשון שהוא טוב יותר מה שפגע בביטחון העצמי שלה לאחרונה היא לא רוצה ללמוד לא מכינה שיעורים בכיתה כל הזמן מציירת בזמן השיעור טוענת שלא זוכרת שלא מעניין אני לא יודעת הציונים שלה בבית הספר בינוניים ולדעתי יכולה יתר אציין כי המורה אמרה שלדעתה יש פער בין הדיבור לכתיבה אם קשר בין הפן הלימודי למערכת היחסים עם האח כיצד ניתן לבדוק ממה נובעת התנהגות זו האם זה הפקעות קשב וריכוז או שמע משהו רגשי אודה לעזרה והכוונה

שלום רב- מתנצלת על האיחור בתגובה . מהתיאור שלך נשמע שהקושי העיקרי הוא רגשי אל מול האח, שבגללו נכנסה בתך לחרדה ואולי גם מראה סימני דיכאון. כשאי לגשת בהקדם לייעוץ פסיכולוגי רגשי עבורה שגם יתן לך הדרכה. אפשר דרך קופח או באופן פרטי- מוזמנת להתייעץ [email protected]

מנהל פורום קשיים בתפקוד לימודי