דחיינות

דיון מתוך פורום  קשיים בתפקוד לימודי

20/07/2014 | 13:11 | מאת: נעמי

שלום גילי מזה הרבה זמן אני מתמודדת עם בעיה- אני צריכה לכתוב עבודת גמר (זה הכרחי על מנת שאסיים את התואר ואוכל לעבוד במקצוע שלי ) אך בורחת ממנה ולא מצליחה לשבת ולכתוב אותה. אני נמצאת בטיפול פסיכולוגי אבל זה לא עוזר לקדם את עניין העבודה ואני ממש מפחדת שאפגע בעתידי המקצועי בגלל הדחיינות הזאת מה אפשר לעשות? תודה רבה נעמי

הי, נשמע לי שכדאי לך להתחיל טיפול קוגניטיבי התנהגותי שיתמקד בדחיינות סביב העבודה. תוכלי לעשות זאת בתוך או במקביל לטיפול שאת נמצאת בו, בהתייעצות עם המטפל/ת שלך. בהצלחה, מוזמנת לעדכן ולשאול עוד!

04/03/2015 | 21:56 | מאת: אחת עם ניסיון

פשןט תתמקדי בזה לא משנה הציון. העיקר שיהיה עובר. תכריחי את עצמך. תחמיאי לעצמך על כל חלק שעשית. ותתכנני את החלק הבא ליום הבא. את תראי שברגע שאת מתחילה.זה יזרום. הכי קשה זה ל תחיל.

מנהל פורום קשיים בתפקוד לימודי