הורמון ביתא לא עולה- כנראה הפלה בראשון

דיון מתוך פורום  אובדן הריון - תמיכה וליווי

01/11/2013 | 15:11 | מאת: ס

שלום אני בת 28, סטודנטית לתואר שני,,,תואר עמוס במיוחד. בעלי ואני התחתנו לפני שנה. בהיסטוריה הרפואית שלי יש לי סכרת נעורים מאוזנת מאוד. כאשר החלטנו שאנחנו רוצים לנסות להביא ילד, ראשית נאלצתי להתחיל באיזון קפדני במיוחד בכדי להגיע למקום הרצוי, לאחר שהגעתי למקום הרצוי, נזכרתי שיש לי שחלות פוליציסטיות שייתכן שידחו לי את כניסתי להריון.. בהפתעה גמורה נכנסתי להריון תוך חודש וחצי מאז שהתחלנו לנסות. גיליתי על כך ביום שני האחרון.. שמחה וצהלה- גם הורמון הביתא בבדיקה הראשונה יצא 2000 מה שמראה על הריון. הבעיה הייתה בבדיקה השנייה שנאלצתי לעשות יומיים לאחר מכן. לצערי הביתא לא הכפילה את עצמה ונשארה כפי שהייתה דבר שמרמז על הריון לא תקין. הגינקולוג אמר לי להגיע ביום ראשון לבית החולים- לבדיקת דם חוזרת ואולטסאונד.. אני שבורה- עבר יום מאז שנודע לי.. אני יודעת שעדיין לא הגעתי לרמבם ולא אמרו לי סופית, אך הסיכויים שהבדיקה שעשיתי לא אמינה הם קטנים.. מהיי והתלהבות מאוד מאוד גדולים וסיפור להורים שאני בהריון.. לדאון הכי גדול שהרגשתי הרבה הרבה זמן.. בעלי לידי מנסה לתמוך אומר "בואי נחכה ליום ראשון נראה מה אומרים" זה לא עוזר לי.. הציפייה הורגת אותי, והמחשבה מה יגידו מעציבה אותי מאוד.. אני במהלך לימודים כל כך אינטנסיביים שאיני יכולה לשים אותם בצד לכמה ימים ... ואני פשוט מרגישה שקשה לי.. ללכת להיות רגילה מול כולם מול חברות אנשים מסביבי.. ההרגשה קשה.. אומרים לי שזה קורה להרבה בנות.. וזה רגיל.. ושפשוט הרבה בנות לא מדברות על זה ואחר כך מביאות ילדים בריאים.. אבל קשה לי עם זה.. לחשוב שביום ראשון יגידו לי שהביתא שלי אכן לא עלתה וצריך לעשות הפלה.. זה נורא.. זה דבר שכל כך קשה לי לשאת..

שלום לך יקירה. זה שזה קורה להרבה בנות לא אומר שזה לא אחד הדברים הכי קשים שניתן לעבור :( כמו שתיארת, הפער בין תחושת האושר והתקווה לבין תחושת ההתנפצות והכאב הם שהופכים את המצב הזה לכל כך קשה ובפרט כשאת כעת ניצבת בין שניהם. בנוגע ללימודים- יהיה התואר אשר יהיה- החיים חזקים מאיתנו גם כשטוב וגם כשרע. אם אינך מצליחה להתרכז אל תלקי את עצמך ואל תנסי לתפקד כרגיל אם אינך מרגישה שאת מסוגלת. הבריאות שלך חשובה יותר כעת ובכלל זה הבריאות הנפשית עם המרחב שהיא דורשת לבלבול, עצב, תסכול ובהמשך גם מציאה מחודשת של התקווה. המשיכי לעדכן אותנו. חיבוק, גילי

מנהלי פורום אובדן הריון - תמיכה וליווי