בלבול אחרי ניתוח תיקון מסתמים

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב פתוח

04/11/2010 | 14:41 | מאת: עדינה

שלום, אבי עבר לפני שבוע ניתוח תיקון מסתמים והיה מורדם ומונשם כ-5 ימים. לאחר שהתעורר הופיעה תופעה של בלבול רב, כעס(הוא אדם מאד ידידותי), רצון לנתק את המכשירים ולצאת. נאמר לנו שהתופעה מוכרת אך ברצוני לקבל הרחבה בנושא(כמה זמן זה נמשך והאם האדם מודע למצבו?). עלי לציין כי אבי עדיין שוהה בטיפול נמרץ בשל קושי נשימתי באחת הסרעפות. אודה על תשובתך.

לעדינה השלומות, תופעת הבלבול אחרי ניתוח לב פתוח (כמו גם אחרי ניתוחים גדולים אחרים) מוכרת. היא שכיחה יותר באנשים מבוגרים. בד"כ היא חולפת לגמרי וללא שייר תוך ימים ספורים. בברכה, פרופסור סמולינסקי

מנהל פורום ניתוחי לב פתוח