מסתם טריקוספידלי

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב פתוח

30/11/2016 | 22:57 | מאת: מירית

שלום רב, אשמח לדעת מה הסיכויים לעבור תיקון/ החלפה של המסתם הטריקוספידלי ללא צורך בניתוח לב פתוח? ובמה זה תלוי? אני מתחת לגיל 30, ועברתי כבר ניתוח לב פתוח בגיל שנה (tof). ושאלה נוספת, אם אני רוצה למצוא אנשים נוספים בגילי פחות או יותר שעתידים לעבור ניתוח לב כזה או אחר בשביל לפתוח איזושהי קבוצת וואטסאפ או קבוצה בפייסבוק לשם תמיכה ושיתוף- היכן הבמה לעשות זאת? מתנצלת אם השאלה לא מתאימה לפורום הזה, פשוט לא מצאתי מקום אחר רלוונטי להעלות את הנושא. תודה רבה והמשך שבוע מקסים

01/12/2016 | 09:52 | מאת: מירית

היי, פתחתי קבוצת פייסבוק שבה חבר'ה צעירים שעברו או עתידים לעבור ניתוח לב יוכלו לדבר זה עם זה, להתייעץ ולתמוך אחד בשני. אז מי שמעוניין מוזמן להצטרף :)

למירית השלום, אם כבר ישנה ההתוויה לתיקון המסתם, אני מניח שניתוח לב פתוח בידיים המתאימות הוא הטיפול הפשוט והבטוח ביותר.מידת הסיכון בו נמוכה. אם את רוצה בכ"א לברר,פני לקרדיולוגים המתעסקים בתחום הזה, שהוא ניסיוני לחלוטין בשלב זה. את בעצם תצטרכי לפרסם שאת מעוניינת להיות שפן ניסיונות, האם יש מישהו שמוכן להשתמש בשירותיך הטובים. בהצלחה, פרופ' סמולינסקי

מנהל פורום ניתוחי לב פתוח