ניתוח מעקפים - דחוף

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב פתוח

13/09/2014 | 23:57 | מאת: רונית

שלום רב אחי בן 51 חולה סכרת שמטופלת רק בכדורים הוא ביצע בדיקת מאמץ שגרתית הבדיקה לא יצאה בסדר מיד הפנו אותו לבית החולים לבצע צינתור בצינתור התגלה שהעורק השמאלי סתום %95 בבית החולים לא לקחו סיכון ולמחרת ביצעו לו ניתוח מעקפים כרגע הוא יום אחרי הניתוח הוא לא יכול לנשום יש לו הרבה לחה בגרון שחונקת אותו האם תופעות אלה אמורות לחלוף וכל המשפחה שלנו בהלם וכמובן אחי האם בבית החולים יש פסיכולוגים שתומכים, מסבירים ? הכל חדש להם לצערם מהו תהליך ההחלמה? אחרי כמה זמן הוא יכול לשוב הביתה ????

אתם במחלקה כירורגית לב ובטיפול רופאי המחלקה. הם יתנו לכם את כול התשובות. רק בריאות פרופ' סמולינסקי

מנהל פורום ניתוחי לב פתוח