נורית 49 חיפה

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב פתוח

11/02/2014 | 18:47 | מאת: דרעי יהושע

ניתוח החלפת מסתם אורטלי לפי אקו - לב פתוח או צינתור ? אני בן 75 בקופת חולים כללית תודה

למר יהושע דרעי השלומות, כאשר יש צורך רפואי (התוויה) לניתוח החלפת מסתם אאורטלי, הבחירה המומלצת היא ניתוח לב. התוצאות ידועות, המוצר מוכח ועמיד לשנים רבות, והסיכון נמוך (98-99% הצלחה). בחולים שבהם יש גורמי סיכון קשים, והסיכון הניתוחי גבוה, אנו שוקלים/ מפנים להחלפת מסתם בצינטור. בגיל 75, בהעדר גורמי סיכון משמעותיים אחרים, הסיכון הניתוחי שלך הוא סביב 2% (98% הצלחה), כך שאתה הרבה יותר בריא מאלה המופנים לצינטור. כן, גם בגיל 75 אינך נחשב בימינו לקשיש מופלג מידי לטיפולים הרגילים והבטוחים.בני התשעים של המחר הם היום בני 75, והדרך הבטוחה ביותר להגיע לשם היא בניתוח. הנך מוזמן לקרוא יותר על זה באתר aramsmol.wix.com/heartinfocenter (דפדפן כרום). ומוזמן לבוא למרפאתי באסותא 03-7644142 בהצלחה, פרופ' סמולינסקי

מנהל פורום ניתוחי לב פתוח