ניתוח מעקפים מוצלח

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב פתוח

16/04/2011 | 20:11 | מאת: מרינה ומשה יעקב

לפרופ ארם סמולינסקי היקר! אין לנו מילים להודות לך על התשומת לב והסבלנות שהפגנת בימים שלפני הניתוח כלפי מר משה יעקב (שהתאשפז באסותא רמת החיל.)הניתוח היה מוצלח והתאוששותו של משה היתה מוצלחת אף יותר-שלוותה בביקוריך ודאגתך הכנה להחלמתו..אנו עוברים מאסותא לבית החלמה ממש לפני ערב החג בתחושה של הקלה והוקרת תודה על הכל כן ירבו כמוך ובברכת חג שמח!! ממרינה ומשה יעקב ומשפחות דר-אל ויעקב

תודה על ההוקרה, ואני שמח ש?נהנתם?. ניתוחי מעקפים כיום הם עניין שבשגרה, ובידיים המיומנות, הם בסיכון נמוך מאוד ותוצאות לטווח קצר וארוך הרבה יותר טובות מהצינטורים ההרחבות והתומכנים. אני מאחל למשה עוד שנים רבות של בריאות. פרופ? ארם סמולינסקי

מנהל פורום ניתוחי לב פתוח