החלפת מסתם

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב פתוח

01/04/2011 | 05:42 | מאת: סיוון

שלום לך! אני כבן 57 זקוק להחלפת או לתיקון מסתם ברצוניי לדעת אם זה מתבצע רק עי ניתוח לב פתוח או ישנה עוד אופציה ?אם כן מהי ומה הסיעונים הכרוכים בכך? תודה

בגיל 57 לא מומלצות כול אופציות צינטוריות לתיקון/ החלפת מסתם. המומלץ הוא ניתוח לב פתוח רגיל, בידיו של מנתח המיומן לסוג זה של ניתוחים. יש כן אופציה לבצע את הניתוח בפתיחת חזה קטנה, צריך להתייעץ. באסותא רמת החי"ל מאפשרים את כול האפשרויות, ואתה מוזמן להגיע לייעוץ. פרופסור סמולינסקי

מנהל פורום ניתוחי לב פתוח