המלצה על מרכז החלמה

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב פתוח

27/02/2018 | 18:26 | מאת: שם38

האם מרכזי החלמה מומלצים לאחר ניתוח או שזה בזבוז כסף ואם כן אילו מכרזי החלמה מומלצים?

03/03/2018 | 12:47 | מאת: אא

ההחלמה הכי טובה היא בסביבה הטבעית שלך בביתך. (מניסיון אחרי 2 ניתוחים)

נכבדי מרכזי ההחלמה אחרי ניתוח לב בכללי מומלצים. לרוב החולים זה מרכך את המעבר מהתלות בצוות האישפוז לחיים העצמאיים בבית. זה גם סוג של קבוצת תמיכה( המחלימים האחרים) ועזרה סיעודית/נפשית/חזרה לחיים רגילים. יש מחלימים שלא אוהבים את הדאגנות הזאת, ומעדיפים לחזור לביתם, אך אלה מיעוט. רק בריאות פרופסור סמולינסקי

04/03/2018 | 16:21 | מאת: שם38

תודה על התשובה. בכל מקרה אני חיפשתי מרכז שקרוב למקום הניתוח ומצאתי את מרכז ההחלמה טופ בלינסון. די התרשמתי, אתם מכירים מכירים במקרה את מרכז ההחלמה הזה?

מנהל פורום ניתוחי לב פתוח