שחזור פטמה

דיון מתוך פורום  שחזור שד

02/04/2014 | 15:15 | מאת: ענבר

רציתי לדעת מה האפשרויות שלי לפתור את עניין הפטמה? אני אחרי כריתה דו צדדית

הי ענבר, קיימות שלוש אפשרויות לשחזור פטמה: 1. העדיפה ביותר, לדעתי, היא שחזור פטמה בטכניקה כירורגית פשוטה בהרדמה מקומית בה מורמת פיסת עור קטנה מעור השד המשוחזר ומסובבת על מנת לתת מבנה תלת מימדי של פטמה. העטרה משוחזרת לאחר כשלושה חודשים על ידי קעקוע (קיימת גם טכניקה כירורגית לשחזור העטרה על ידי שתל עור שלהערכתי פחות טובה מקעקוע). 2. דרך נוספת כאשר לא ניתן לשחזור פטמה בניתוח היא על ידי קעקוע של פטמה בדיוק כפי שעושים קעקוע לחיקוי העטרה. על ידי משחק של אור וצל ניתן ליצור מראה כמו מורם לקעקוע של הפטמה. 3. דרך שלישית, גם כאשר לא ניתן לשחזר פטמה בניתוח, היא על ידי מדבקה רב פעמית עשויה סיליקון (PINK PERFECT). מדובר בפטנט ישראלי של בחורה מקסימה, שיודע לתת חיקוי מדהים של פטמה ועטרה. בהצלחה.

מנהל פורום שחזור שד