פחד משיחזור

דיון מתוך פורום  שחזור שד

22/10/2013 | 13:58 | מאת: ציפי

עברתי לפני כעשרה חודשים כריתת שד בצד שמאל לא עשיתי מיד שיחזור. עכשו אני שוקלת לעשות אך אחרי שראיתי באינטרנט חומר זה קצת מרתיע אותי זה נראה די מסובך כואב וצורך זמן ריפוי ארוך רציתי לשמוע האם זה באמת כך (לא עברתי טיפולים)

הי ציפי, החשש שלך מובן מאד. יחד עם זאת, בהנחה שלא עברת טיפולי הקרנות, תוכלי לעבור שחזור פשוט יחסית עם שתל סיליקון. בשלב ראשון בניתוח שארכו חצי שעה מוכנס מותחן רקמות לאיזור. המותחן מנופח במספר ביקורים במרפאה ולאחר מספר חודשים מוחלף בשתל סיליקון בניתוח קצר נוסף. הפגשי עם פלסטיקאי, קבלי יעוץ ואז תוכלי לעשות החלטה מושכלת. הכנסי לאתר שלי וקראי קצת יותר לעומק על שחזור עם שתלי סיליקון בשני שלבים. בהצלחה!

מנהל פורום שחזור שד