כריתה ושחזור

דיון מתוך פורום  שחזור שד

שלום לך, התשובה לשאלתך היא ארוכה וצריכה להנתן לך בצורה מפורטת על ידי הפלסטיקאי עימו נועצת. אנסה לתמצת. שחזור עם שתלי סיליקון ואלודרם הוא השחזור הנפוץ יותר. יתרונותיו: מהיר יותר, אינו מערב איבר אחר בגוף, אם אינו נראה טוב תמיד ניתן לעבור לשחזור מרקמות עצמוניות. חסרונותיו: פחות מתאים לנשים עם עודף משקל משמעותי, צורך בהחלפת השתל כעבור 15-20 שנה ושד מורם ונוקשה יותר מהשד הטבעי. שחזור מסוג diep הוא חד פעמי בדרך כלל ומצליח לחקות בצורה הטובה ביותר את השד הטבעי בצורה ובמרקם. החסרון: אם שחזור שכזה נכשל והרקמה עוברת נמק, לא ניתן לחזור אחורה ולשים שתלי סיליקון ויש להמשיך ולבצע שחזור עצמוני מאיזור אחר בגוף. במידה וידוע כי את צפויה לעבור הקרנות, יש עדיפות לשחזור אוטולוגי מרקמות שלך. אל תהססי להפנות שאלות לרופא המטפל בך עד שתביני את היתרונות והחסרונות של כל שיטה במלואם. אין שיטה אחת הטובה מהשניה והבחירה תלויה בגורמים רבים מאד הייחודיים לכל אשה ואשה. המון בהצלחה!

02/11/2013 | 08:48 | מאת: שש

איך יודעים שהמתלה נקלט בצורה טובה ללא דופלר ? האם יכול להיות הבדלי תגובה בין השדיים. שד שמחלים מהר והאחר שהמתלה עדיין צהבהב ועם שטפי דם? איך נראה נמק של הרקמה? תודה רבה

שלום לך, אני מניחה שעברת שחזור מיקרוכירורגי דו צדדי. הניטור הטוב ביותר של המתלה הוא קליני. כלומר בחינה יומיומית של הצבע של המתלה והטמפרטורה שלו. בהנחה שהבדיקה תקינה, אין צורך בדופלר, בייחוד כעבור מספר ימים מהניתוח. באשר להחלמה, בהחלט יתכן ואף צפוי שהחלמה לא תהיה זהה בשני הצדדים. החלמה מהירה!

מנהל פורום שחזור שד