שחזור שד

דיון מתוך פורום  שחזור שד

12/09/2013 | 11:05 | מאת: חגית

היי דוקטור אימי עברה ניתוח לפני יומיים של כריתה חלקית של שד שמאל כתוצאה מכך השדיים שלה לא סימטרי והיא ממש לקחה את זה רע...עברה את זה בבית חולים השרון בפתח תקווה עם רופא מאוד טוב דוקטור אוחנה גילבר השאלה שלי היא כזאת מה ניתן לעשות כדי לייצב את שד שמאל בצורה שווה לשד ימין ? האם זה יהיה חייב לאחר הקרנות? ומה עושים בדיוק? אם זה סיליקון או רק הרמה של השדיים...אשמח לקבלת תשובה

הי חגית, ראשית, אני מצטרפת לדעתך באשר לדר' אוחנה. מצבים של כריתת גוש ממאיר בשד מלווים בטיפולי הקרנות. ההקרנות בדרך כלל מחמירות את ההבדלים בין השדיים. בדרך כלל יש להמתין כחצי שנה עד שנה מסיום ההקרנות לפני כל תיקון. ההמלצה שלי במצבים כאלו היא בדרך כלל הזרקת שומן לאיזור החסר והרמה של הצד הבריא. רצוי שלא להכניס שתלי סיליקון בשד שעבר הקרנות ולנסות לפתור המצב בדרך אחרת. סיימו את הטיפולים והגיעו להתייעצות עימי בבילינסון באשר לאפשרויות התיקון. בהצלחה.

מנהל פורום שחזור שד