תיקון שיחזור שד דו צדדי

דיון מתוך פורום  שחזור שד

03/12/2012 | 14:44 | מאת: קטי

לפני 3 שנים עברתי שחזור דו צדדי עם מתלה מהגב. לא עברתי הקרנות. השיחזור מציק לי לפעמים יותר ולפעמים פחות. קיים לחץ סביב כל חגורת החזה והגב. הרופא הציע תיקון כשבין היתר לנתק את השריר הלוחץ. האם יש ניסיון עם ניתוק השריר? האם זה לא יכול לגרום לנמק?. הייתי מאוד רוצה לקבל חוות דעת מרופא עם ניסיון כזה וגם מישהי שעברה תיקון כזה.

הי קטי, שלוש שנים לאחר הניתוח ניתן לנתח בשנית על מנת לשחרר את השריר מההאחזות האחורית שלו.יש בכך כדי להקל על תחושת המשיכה והלחץ וכן לטפל בבלט של השריר באיזור אשר מתחת לבית השחי. בזמן הניתוח יש צורך להפריד את כלי הדם המזינים את המתלה מסיבי השריר הנחתכים ולשמר את כלי הדם. בדרך זו הסיכון לנמק של המתלה נמוך מאד. בהצלחה.

06/12/2012 | 13:08 | מאת: קטי

מודה לך על תשובתך. עזרת לי להחליט.

מנהל פורום שחזור שד