תופעות לוואי פסיכולוגיות מהטיפולים

דיון מתוך פורום  פסיכואונקולוגיה

31/12/2013 | 06:09 | מאת: Ellisheli

אפשר להרחיב בבקשה על תופעות הלוואי הפסיכולוגיות לטיפולים. לא רק כתגובות המצופות של פחד כאב בדידות וכן הלאה... השאלה היא באם יש לכימיקלים בטיפולי הכימוטראפי השפעה נגררת מבחינה פסיכולוגית?

שלום לך, אוכל לענות לך באופן כללי כי ישנם טיפולים מסוימים שלהם השפעות צפויות על המצב הנפשי, ובד"כ אמור להתקיים מעקב פסיכולוגי/פסיכיאטרי צמוד עם נתינת טיפולים אלו. אם תוכלי להרחיב על הרקע לשאלתך, אני מניחה שאוכל לענות לך יותר בהרחבה. אורית

מנהל פורום פסיכואונקולוגיה