המשך עצה- תודה מראש.

דיון מתוך פורום  מחלות כבד

06/04/2010 | 16:08 | מאת: לד"ר בן ארי

שוב שלום, הגיעו תוצאות הבדיקות : HEPATITIS BS AB- חיובי 127.03 MLU/ML HEPATITIS BC IGM- שלילי HEPATITIS BE AG- שלילי HEPATITIS C AB- שלילי. היכן אני עומד? אני מבין שהפטיטיס מסוג C אין לי. אבל מה לגבי הפטיטיס B? תפקודי הכבד ( אנזימים, בילירובין וכו') תקינים לחלוטין. שוב המון תודה מראש.

07/04/2010 | 17:37 | מאת:

שלום, האם בהודעה הקודמת ה-HBSAG היה חיובי???אם כן, יש בעיה (טכנית) לבחור איזו משתי הבדיקות נכונה. לא יתכן ששתי הבדיקות חיוביות: HBSAG ו-HBsAb . כנראה שיהיה צורך לחזור על הבדיקה.

07/04/2010 | 23:21 | מאת: לפרופ' בן ארי

תודה על התשובה. את יכולה להסביר מדוע לא הגיוני ששתי הבדיקות חיוביות: HBSAG ו-HBsAb ?? האם נכון שבדיקה אחת בודקת את האנטיגן של הוירוס והבדיקה האחרת בודקת את הנוגדן שנוצר אליו? אני ממש מבולבל. במיוחד לאור העובדה שבעבר חוסנתי להפטיטיס B אך ללא הזריקה השלישית והאחרונה. כיצד אוכל לדעת במה מדובר? סליחה על ההטרדה ותודה מראש.