בדיקות

דיון מתוך פורום  מחלות כבד

23/11/2009 | 09:14 | מאת: ליאורה

שלום. לפני שבוע עברתי בדיקות דם לבירור עלייה בתפקודי כבד. התוצאות: GOT(AST)-77 נורמה: 3.0-32.0 GPT(ALT)-179 נורמה: 3.0-33.0 GGT-27 נורמה: 8.0-36.0 תוצאות בדיקות הפטיטיס: HEPATITIS Bs Ag-POSITIVE HEPATITIS C Ab -NEGATIVE HEPATITIS Bc IgM -NEGATIVE HEPATITS Bs Ab-0.2 לא מחוסן HEPATITIS Be Ab -POSITIVE HEPATITIS Be Ag-NEGATIVE HEPATITIS Bc Ab TOT-POSITIVE רציתי לדעת האם אני חולה בהפטיטיס? או שהייתי חולה? אני צריכה להתחסן להפטיטיס? תודה.

23/11/2009 | 09:59 | מאת:

שלום ליאורה הבדיקות מצביעות על כך שיש לך זיהום כרוני בנגיף ההפטיטיס B .את זקוקה לקבלת הסברים, הכוונות והמשך הברור, טיפול ומעקב.