המשך בירור תפקודי כבד

דיון מתוך פורום  מחלות כבד

04/01/2016 | 10:49 | מאת: ענת

הגיעו התשובות ואודה על התייחסותך: ANGIOTENSIN CONV. ENZ - 82 GOT - 47 GPT - 59 GGT - 83 אלקליי פוספט - 126 מה זה אומר לך?? הרופא החליט לעשות ניסיון והורה לי להפסיק את הליפיטור 10 לחודשיים ואחר לחזור על תפקודי הכבד. אני שנים לוקחת ליפיטור 10 מאוזנת, ואלטרוקצין 100- מאוזנת. ניסיתי להפסיק את הליפיטור לחודש וזה הקפיץ לי את הכלורסטרול גבוה. אם אני לא טועה גם בעבר שהפסקתי ליפיטור תפקודי הכבד היו גבוהים אך לא בשמים. מה דעתך על התוצאות הנ"ל??הרופא אמר שאם בעוד חודשיים אחרי הפסקת הליפיטור עדיין תפקודי הכבד יהיו גבוהים הוא מעוניין לעשות ליביופסיה. ואני מעד פוחדת מכאבים ומהבדיקה הזאת שמעולם לא עשיתי... המון תודה.

06/01/2016 | 17:15 | מאת:

העלייה קלה. צריך להשלים את הברור עם בדיקות דם ספאציפיות לכבד או לבקש הפנייה למרפאת כבד. ביופסיה נעשית בהרדמה מקומית וברוב המקרים איננה כרוכה בכאבים

07/01/2016 | 07:55 | מאת: ענת

07/01/2016 | 07:54 | מאת: ענץ