פיברוטסט

דיון מתוך פורום  מחלות כבד

03/05/2015 | 13:44 | מאת: אני

דר שלום יש לי הפטיטיס c. לפני כשבע שנים ביצעתי בדיקת פיברוטסט (בירושלים) והתוצאה היתה 3. לפני כשנתיים ביצעתי אצלכם פיברוסקאן והתוצאה היתה f 0-1. אני במעקב חצי שנתי ונכשלתי בשלושה טיפולים. הרופא מגדיר את מצבי כטוב. עם זאת אני מנסה לקבל את אחד הטיפולים החדשים. הוא המליץ לי לבצע שוב פיברוטסט. האם את ממליצה שוב על פיברו טסט או על פיברוסקאן? כיצד את מסבירה את ההבדל בין התוצאות של שתי הבדיקות שעשיתי ( בהפרש של 5 שנים)? תודה רבה

03/05/2015 | 17:24 | מאת:

ממליצה לחזור על פבירוטסט. אבל אם נכשלת בעבר על טיפול הכולל אינסיבו או ויקטרלים התרופות החדשות לא מתאימות לך

04/05/2015 | 13:49 | מאת: אני

תודה על תשובתך. אף טיפול חדש לא מתאים לי? גם כאלה שעדיין לא בסל? שוב תודה