תפקודי כבד גבוהים GPT = 51

דיון מתוך פורום  מחלות כבד

13/03/2014 | 09:44 | מאת: מוסטפא

אני בן 33 עובד בבית חולים, בכל בדיקת דם יוצא שהכל לתקין פרט ל GPT = 51 (הנורמה זה בין 0-45) הפעם רציתי להתעניין ועשיתי בדיקת דם להיפטיטיס והתוצאות . HEPATITIS Bs Ab 26.32 mIU/Ml positive HEPATITIS Bs Ag negative HEPATITIS C Ab negative זה מדאיג אותי שזה חיובי ומה זה 26.32 ????

15/03/2014 | 21:14 | מאת:

זה אומר שאתה מחוסן להפטיטיס B ואין קשר ל-ALT . חזור על בדיקת ה-ALT

16/03/2014 | 08:06 | מאת: מוסטפא

חזרתי מספר פעמים על הבדיקה ובכל פעם רואים אותו דבר GPT (ALT)גבוה מהרגיל . אני סובל כ 4 שנים מ aphthous stomatitis והתרגלתי לחיות עם פצעים בפה לאחר הרבה ניסיונות לא מוצלחות להבין את הסיבה לזה, עשיתי הכל הכל ולא הצליחו לדעת את הסיבה , בכל הבדיקות הכל תקין פרט ל GPT בבדיקות הדם , והתשובה של הרופאים תמיד אין לזה טיפול זו בעיה כרונית וצריכים ללמוד איך לחיות איתה . האם לתפקודי הכבד יש קשר לזה ????