hepatitis c

דיון מתוך פורום  מחלות כבד

12/12/2013 | 18:32 | מאת: יהושע

שלום פרופ.בן ארי,אני לפני כ11 שנה עברתי טיפול בריבוירין ואינטרפרון עקב הפטיטיס C בהצלחה,אך דווקה אחרי טיפול התחלתי וממשיך להרגיש יותר חולשה,לציין שספירה לבנה מאז ירדה יש נוטרופניה קלה וגם דווקה אחרי טיפול התחילה אנמיה קלה שניראת כמו של מחלות כרוניות[ברזל ופריטין תקינים],האם יש משהוא לעשות בנידון,קראתי על מכשיר אלסטוגרפיה האם יש טעם לעבטר בדיקה זו. מודה מראש

15/12/2013 | 12:39 | מאת:

אין קשר למכשיר האלסטוגרפיה, אם הבדיקה לנגיף שלילית יתכן ונוצר נזק מהטיפול האנטינגיפי שקבלת. היה כדאי להבדק אצל המטולוג