הפטיטיס אוטואימייונית

דיון מתוך פורום  מחלות כבד

31/10/2013 | 15:10 | מאת: אתי

שלום פרופסור זיו בן ארי כתבתי לך פעם , אני מאובחנת בהפטיטיס אוטואימיונית כבר שנתיים וחצי בחצי שנה האחרונה הפסקתי סטרואידים, בבדיקות חוזרות שבשגרה שוב עלו תפקודי הכבד ורמות ANA יצאו חיוביות, IGG גבוה (1900). 1. האם המחלה תוכל להחמיר לדרגה יותר גבוהה בזמן כה קצר( עד עכשיו הכל היה תקין)? 2. האם קיימת אפשרות לטיפול חוזר בסטרואידים? 3.האם זה מגביר את האנמיה? אשמח לקבל מידע מכיון שהביקורת הבאה שלי בסוף החודש וזה קצת מלחיץ:) תודה

07/11/2013 | 17:50 | מאת:

כנראה שעם הפסקת הסטרואידים המחלה חזרה.החזרת הסטרואידים ברוב המקרים תביא לשיפור מהיר.