תפקודי כבד גבוהים

דיון מתוך פורום  מחלות כבד

12/09/2013 | 05:30 | מאת: יעל

מתקרבת לגיל 60. לאחרונה תוצאות בדיקות הדם בתפקודי הכבד ובפוספט = גבוהים (לא בשמים אבל גבוהים). אמש עברת אולטרסאונד בטן עליון ותחתון - והתשובה תקינה. האם להתעלם מהתוצאה של בדיקת הדם שלאחרונה תמיד גבוהה בגלל שהאולטרסאונד תקין או שעלי בכל זאת לעשות המשך בירור.היכן ומה עלי לעשות? ואיך שהבדיקת הדם לא תקינה והאולטרסאונד תקין.??? תודה וחג שמח.

12/09/2013 | 17:02 | מאת:

אם זה חוזר על עצמו כן כדאי להמשיך בברור. בקשי הפנייה למרפאת כבד. האולטרהסאונד אינו מצביע על הגורם ברוב הפעמים.