מוקד אקוגני

דיון מתוך פורום  מחלות כבד

17/06/2013 | 20:12 | מאת: דנה

שלום פרו עשיתי US כליות ודרכי שתן בשל דלקות שתן ועל הדרך בוצע בטן עליונה ותחתונה ב US כתוב מוקד אקוגני עד 12 מ"מ המנגיומה? אחר? הייתי אצל פרו לרפואת כבד אמר לי שנולדתי עם זה הכל בסדר ורק לעשות בדיקות דם לתפקודי כבד צהצב ומעקב US בעוד שנה השאלה שלי איך הוא בטוח שזה המגיומה? הרי יש סימן שאלה וגם רשון אחר סימן שאלה ? והאם את חושבת שצריך להפסיק לקיחת גלולות תודה רבה

20/06/2013 | 19:51 | מאת:

על פי התאור של הממצא באולטרהסאונד אין קשר לגלולות כדאי לחזור על האולטרהסאונד עוד 6 חודשים בסוף דוח האולטרהסאונד אמור היה להיות מסר אם יש צורך בברור נוסף