פיברוטסט ופיברוסקאן

דיון מתוך פורום  מחלות כבד

08/05/2013 | 22:30 | מאת: שחר

יש לי הפטיטיס סי עשיתי בדיקת פיברוטסט בקופת חולים עדיין לא הגיעה תשובה סופית אבל בדיקת 39.8 ggt עשיתי את הבדיקה כשאני עם סינוזיטיס ולוקחת אנטיביוטיקה רציתי לדעת אם יש השפעה לזה בתוצאות הבדיקה בדיקת פיברוסקאן f-0 . ק"ג 4 פסקאל עומס נגיפי 350000 מה זה אומר לגבי הכבד 37 שנה מאז ההדבקה זה יכול להשאר ככה כל הזמן או שפתאום יכול לתקוף ולהרוס את הכבד למרות ש37 שנה לא עשה נזק תודה על תגובותיך המהירות

09/05/2013 | 18:13 | מאת:

ההפטיטיס C בשלב מוקדם מאוד של המחלה למרות 37 שנים. הסיכוי להחמרה נמוך