תיפקודי כבד גבוהים AST ALT ALKP

דיון מתוך פורום  מחלות כבד

06/03/2018 | 20:49 | מאת: י.ו

ערב טוב אני בת 40 3 חודשים אחרי לידה בחודש האחרון אני מרגישה כאבים בעצמות בעיקר בידיים בברכים ובכתפיים עשיתי בדיקות דם ,תיפקודי כבד גבוהים ALKP-Alkaline Phosphatase-153 ALT (GPT-70 -50 (AST (GOT יש לציין איחור במחזור מאז הלידה הופיע לי מעט דימום אך לא מחזור עשיתי בדיקת הריון-תשובה שלילית בעבר ביו לי מספר פעמים של עליה בתפקודי הריון תודה על היעוץ

07/03/2018 | 11:14 | מאת:

אנזימי כבד יכולים להיות מוגברים לאחר לידה חזרי על הבדיקה אם עדיין גבוהים בקשי הפנייה למרפאת כבד