מחלת נשיקה ותוצאות כולל כבד

דיון מתוך פורום  מחלות כבד

16/09/2017 | 17:24 | מאת: יעקב

פרופסור שלום ותודה על פועלך בן 54 בבדיקת דם לפני כחודש וחצי נמצאו ערכים ב ALTׁׁ ׁGPT 62 לאחר חודש וחצי נמצאו ערכים של 49 כמו כן הרופא הוסיף בדיקות למחלת הנשיקה שיצאו כך CMV Ab IgG 128.6 Reactive AU/mL CMV Ab IgG 128.6 Reactive AU/mL EBV EBNA Ab IgG 174.0 (Pos:>20) U/mL האם אפשר לומר שאני עדיין חולה במחלת הנשיקה או שזה מאחוריי? תודה רבה מראש

17/09/2017 | 10:18 | מאת:

העלייה קלה אין קשר למחלת הנשיקה הבדיקות מצביעות על מחלה בעבר שהחלמת ממנה ואינן קשורות לתוצאות בדיקות הדם של ה-ALT